Billig vinpoesi

Ukens vin er ikke bare billig men også god og sjarmerende både innvendig og utvendig.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Poetica di Notte (43663) har som vin ingen spesiell historie å fortelle. Den er satt sammen av representative viner av nero d'avola og sangiovese fra Sicilia for å gi god valuta for pengene. Enkelt og greit.

Og det gjør den til de grader. For det er sjelden å få så vellaget kost for åtte tiere. Duften byr på en tiltalende miks av røde bær, krydder og jordsmonn. Smaken er saftig med litt syltet bærfrukt, men likevel god friskhet, fine bløte tanniner og behagelig preg av røde bær i finishen. Ingen kompleksitet å skryte av men en vin som er lett å forstå samt ikke minst å like. Perfekt til større vennesamlinger med enklere mat som italienskinspirerte antipasti, grillete eller ovnsstekte grønnsaker, kyllingretter, pasta eller pizza.

 
Det mest bemerkelsesverdige med vinen er egentlig innpakningen og da særlig etiketten som finnes i seks ulike utgaver - alle utstyrt med hvert sitt lille dikt. Så kjøper du mange flasker, kan du jo passe på å få med deg én av hver. Litt poesi i hverdagen skaper ekstra glede.
 

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS og SMS
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det som SMS eller MMS-tekstmelding på mobiltelefonen din.

w MMS:
Skriv Ukens og send til 2004 .
Du mottar deretter Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - hver tirsdag.
Tjenesten koster 5 kroner pr. mottatt melding.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Ukens stop og sender til 2004 .

w SMS:
Skriv varsle ukensvin og send til 1986. Du får Ukens vin sendt som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke.
Hvis du på et senere tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet, sender du kodeordet: Stopp ukensvin til 1986.
Pris for tjenesten er kroner 5 pr. mottatt melding.

Bestille SMS kun én gang: Skriv ukensvin (i ett ord) og send til 1986. Etter noen sekunder får du Ukens vin på displayet.

Ukens vin som e-post er en spennende tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Alle andre kan først lese om Ukens vin på onsdag. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe en av godbitene, samtidig som du rekker å bestille dem til helgen.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens vin:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen