Blåser i finanskrisen

Leonardo restaurant i Hamar blåser i finanskrisen og ser etter flere folk.
Redaksjonen
27 Mars 2009 - 16:00

Etter en uvanlig stille vinter spår restaurantsjef Nuri Øzdemir på Leonardo restaurant i Hamar bedre tider. Derfor søker han etter flere folk.
 
- Vi ser etter kjøkkenassistenter og servitører, sier Nuri Øzdemir hos Leonardo restaurant i Hamar.
 
Mange konkurser
Finanskrisen har rammet restaurantnæringen hardt.
 
Det spås mange restaurantkonkurser, og noen bedrifter kan selvsagt gå over ende i Hamar også. Likevel er Øzdemir optimistisk.
 
Uvanlig stille
- Januar var uvanlig stille og rolig, men de siste ukene har besøket vært veldig bra. Vi spår faktisk at vi kommer til å få et veldig godt besøk fremover mot sommeren, så en oppbemanning er på sin plass, sier Øzdemir til Hamar Dagblad.
 
Ønsker voksne
Han tror det blir mer enn nok å gjøre i tiden som kommer.
 
- Ja, definitivt. Sommertid betyr alltid mer kunder. Sånn har det vært de ti årene jeg har drevet restauranten, og slik blir det nok også i år.
 
- Vi ser etter voksne, oppegående servitører og kjøkkenassistenter. Gjerne over 20 år. Det viktigste er at de som blir ansatt trives med restaurantyrket, er utadvendte og serviceinnstilte og er hyggelige og flinke med kundene våre, sier Øzdemir.
 
En restauranteier med tro på fremtiden. Slike er det ikke alt for mange av i disse tider.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her