Matkurs og vinkurs

Matkurs i Oslo

Lær deg kunsten å bake på en kveld
Foto: (Alberto Pomares)

Lær deg kunsten å bake på en kveld

Hvorfor blir kaken perfekt én gang og ikke fullt så vellykket neste gang? Hvordan lager jeg perfekt vannbakkels? Dette og mye mer får du svar på gjennom dette kurset.
03 Mars 2022 - 12:20

Dette er kurset for deg som ikke bare vil bli mer kreativ på dessertfronten, men også vil lære deg å få perfekte resultater. I løpet av kvelden vil du få lage mousser, kremer, makroner, glasurer, kokosboller, krydret iskremparfait, marshmallows og profiteroles (vannbakkels), og etter fem timer vil du sitte igjen med gode grunnoppskrifter innen baking og desserter. Dermed har du et godt utgangspunkt til selv å videreutvikle konditorkunstene dine og diske opp de lekreste søtsaker.

iStock-1311906248.
Blant annet marshmallows står på menyen denne kvelden (Foto: Malikov Aleksandr)

Gjennom kurset vil du få innsyn i flere av konditorenes hemmeligheter og teknikker som vil være svært gode å ha med seg videre. Det finnes nemlig mange fallgruver når det kommer til denne typen kokkelering, og små nyanser kan ha store konsekvenser som man helst vil unngå.

Enten du er på søken etter grunnkunnskap og inspirasjon eller om du er profesjonell kokk som vil utvide dessertrepetoaret ditt, vil dette kurset være for deg. På slutten av kvelden vil du ha et godt grunnlag for å lage utallige kaker og desserter, og naturligvis også ha fått i deg en god dose søtt.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Se rabatten i påmeldingsskjemaet nedenfor.

Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år og er blant de beste i sitt fag. Her får du god demonstrasjon i riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i deres egne godt egnede lokaler, med topp moderne utstyr.

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her