MATKURS OG VINKURS: Bli en mester i å lage tapas - Aperitif.no
Matkurs og vinkurs

Matkurs med tapas i fokus

Bli en mester i å lage tapas
Foto: (tbralnina)

Bli en mester i å lage tapas

Lær å lage de deiligste tapasretter, som om du skulle vært i Spania. I tillegg får du avslutningsvis nyte de deilige rettene.
Julie Helene Amundsen
01 Februar 2019 - 13:20

Mange av verdens kjøkken har retter som serveres i må munnfuller.  Tapas er den spanske varianten, og uten konkurranse den mest populære. Tapas betyr egentlig under lokk eller deksel. Denne måten å spise middag på har spredt seg som en farsott over hele verdens, og er kanskje i dag det man forbinder mest med det spanske kjøkken. 

Foto: Julie H. Amundsen

Små munnfuller som står klar, og som du kan se og smake i sin autentiske form på barer over hele Spania.  Og det kan være så utrolig mye mer enn kjøttboller på pinne og potetomelett.  Dette har vi lyst til å lære bort. La Bølgen & Mois dyktige kokker ta deg med inn i ekte tapas-modus.

Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene deres har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Illustrasjonsbilde Foto: MmeEmil
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk
+
Ukens vin

Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk

For bare 179,90 får du en hvitvin med mye karakter som er en drøm til sommerlig sjømat og vinkos i skyggen, gjerne sammen med sommerboka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

La nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram
Guide
Oppskrifter med nykål

La nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram

Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når Ernst Loosen lanserer nye GG Reserve-viner fra en klassisk årgang, blir det fest i vinkjelleren
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Når Ernst Loosen lanserer nye GG Reserve-viner fra en klassisk årgang, blir det fest i vinkjelleren

Fordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk
+
Ukens vin

Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk

For bare 179,90 får du en hvitvin med mye karakter som er en drøm til sommerlig sjømat og vinkos i skyggen, gjerne sammen med sommerboka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken
Dagens rett
Pasta med kylling og reker

Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken

Det er veldig enkelt å få til, spesielt om vi velger en forenklet - les fornorsket - versjon, som baserer seg på råvarer som finnes overalt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik blir det fest rundt bordet selv på en tirsdag
Dagens rett
Fyldig blomkålsuppe med røykt laks og pesto rosso

Slik blir det fest rundt bordet selv på en tirsdag

Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Unike toppviner fra Azorene matchet med asiatisk street food på Hitchhiker
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 21. juni i Oslo

Unike toppviner fra Azorene matchet med asiatisk street food på Hitchhiker

Tom Victor Gausdal har sammen med kjøkkenet på Hitchhiker satt sammen en seksretters meny som passer til noen av verdens mest spennende viner fra Azores Wine Company

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

La nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram
Guide
Oppskrifter med nykål

La nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram

Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her