Matkurs og vinkurs

Kurs hos Sverre Sætre Konditori

Bli en mester i kakepynting med Sverre Sætre

Bli en mester i kakepynting med Sverre Sætre

Har du noen gang lurt på hvordan man lager sjokolade-dekorasjoner til kaker og desserter? Sverre Sætre og hans team tar deg med på en reise i dekorasjonens verden.
12 Mars 2020 - 05:42

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på kakepyntekurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Nå som vårens festligheter står for dør drømmer alle om den perfekte pyntete kake. Kanskje har du fått i ansvar å lage sesongens konfirmasjons- eller bryllupskake? Bli inspirert og lær deg å  dekorere og pynte dine kaker og desserter slik som de aller beste konditorene gjør det.

Sverre Sætre i hans konditori

For i løpet av dette kakepyntekurset vil du på få timer lære deg å lage fabelaktig dekor og pynt på en moderne måte av Sverre Sætre - en av landets aller beste konditorer. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Han har også utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag. Du er altså i svært trygge og kompetente hender denne kvelden.

Moderne kaker fra det franske kjøkken er ofte pyntet med dekorasjoner av sjokolade. Du vil i løpet av denne kurskvelden lære deg kunsten å temperere sjokolade, for å skape pynt i ulike farger, former og fasonger. Du undervises i grunnleggende fremgangsmåter og får tips og triks for å skape dekorative mesterverk, og du er selv med og lager dekor og pynt sammen med Sverre Sætre og hans team av landets beste dessertkokker. Kakene som lages denne kvelden  vil i smak og utseende være rettet mot selskap og fest som det er mye av i vårsesongen.

Det blir selvfølgelig smaksprøver underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at søtsakene du har pyntet og dekorert pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og vakker dekor til dine desserter og kaker og imponere alle i omgangskretsen. Husk at desserten er måltidets høydepunkt.

Få også med deg makronkurs hos Sverre Sætre Konditori

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her