Bli en mester i kakepynting med Sverre Sætre

Kurs hos Sverre Sætre Konditori

Bli en mester i kakepynting med Sverre Sætre

Gi dine desserter og kaker et løft. Nå kan du lære å dekorere og pynte dine kaker og desserter slik som de aller beste konditorene gjør det.

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på kakepyntekurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Nå som vårens festligheter står for dør drømmer alle om den perfekte pyntete kake. Kanskje har du fått i ansvar å lage sesongens konfirmasjons- eller bryllupskake? Bli inspirert og lær deg å  dekorere og pynte dine kaker og desserter slik som de aller beste konditorene gjør det.

Sverre Sætre i hans konditori

For i løpet av dette kakepyntekurset vil du på få timer lære deg å lage fabelaktig dekor og pynt på en moderne måte av Sverre Sætre - en av landets aller beste konditorer. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Han har også utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag. Du er altså i svært trygge og kompetente hender denne kvelden.

Moderne kaker fra det franske kjøkken er ofte pyntet med dekorasjoner av sjokolade. Du vil i løpet av denne kurskvelden lære deg kunsten å temperere sjokolade, for å skape pynt i ulike farger, former og fasonger. Du undervises i grunnleggende fremgangsmåter og får tips og triks for å skape dekorative mesterverk, og du er selv med og lager dekor og pynt sammen med Sverre Sætre og hans team av landets beste dessertkokker. Kakene som lages denne kvelden  vil i smak og utseende være rettet mot selskap og fest som det er mye av i vårsesongen.

Det blir selvfølgelig smaksprøver underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at søtsakene du har pyntet og dekorert pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og vakker dekor til dine desserter og kaker og imponere alle i omgangskretsen. Husk at desserten er måltidets høydepunkt.

Få også med deg makronkurs hos Sverre Sætre Konditori

 

Kommende kurs

Til toppen