Lær å lage perfekte makroner av Sverre Sætre

Kurs hos Sverre Sætre Konditori

Lær å lage perfekte makroner av Sverre Sætre

Norges beste konditor lærer deg å lage makroner du tidligere bare har drømt om.

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på makronkurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Makroner er små franske delikate fristelser som smaker utmerket alene eller som tilbehør i andre desserter. Ønsker du å lære deg hemmeligheten bak perfekte makroner? Dette kurset lærer deg å lage makroner slik som de aller beste konditorene gjør det.

Sverre Sætre i hans konditori

For gjennom denne kvelden lærer Sverre Sætre - en av landets beste konditorer deg å lage utsøkte makroner og spennende og variert fyll til de små godsakene. Det settes også av rikelig tid til pynting av makroner og hvordan du bruker makronene på en profesjonell måte i kaker og desserter. 

Sverre Sætre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Han har også utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag. Du er altså i svært trygge og kompetente hender denne kvelden.

Det blir selvfølgelig smaksprøver underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at søtsakene du har pyntet og dekorert pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan lage de lekreste makroner og imponere alle i din omgangskrets. Husk at desserten er måltidets høydepunkt.

Få også med deg kakepynte kurs hos Sverre Sætre Konditori

 

Kommende kurs

Til toppen