Drikke
Bli en mester med desserter – Matkurs 14. oktober i Oslo

Bli en mester med desserter – Matkurs 14. oktober i Oslo

Nå kan du lære å lage desserter lik dem som serveres på de beste restaurantene.
10 Juni 2014 - 11:00

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige fremgangsmåtene og metodene profesjonelle kokker bruker for å lage de lekreste desserter.

I løpet av dette kurset lærer du å lage klassiske og spennende desserter på en moderne måte. Du undervises i grunnleggende teknikker og metoder, og du er selv med å lage dessertene sammen med landets beste dessertkokker.

Det vil bli smaksprøver på søtsakene underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at dessertene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og fantastiske desserter og imponere alle i omgangskretsen. Husk at desserten er måltidets høydepunkt.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste dessertkokker ved Sverre Sætre konditori.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - enkel servering ved kursstart, og smaksprøver underveis i kurset.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Tirsdag 14. oktober 2014, kl. 17.00 - ca. 20.30.
Pris: Kroner 995 pr. person.
Sted: Sverre Sætre konditori, Niels Juels gate 70B (inngang Briskebyveien), 0259 Oslo.
OBS: Kun 14 plasser.

Dette kurset avholdes også 15. oktober 2014

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 04.10.14
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 3,5 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Smaksprøver under kurset
• Råvarene under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Desserter med hjem etter kurset
• Forfriskninger ved kursstart
• Kurskompendium

Sverre Sætre Konditori

Dette spennende matkurset blir ledet av Sverre Sætre og hans team ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.

Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik har du neppe laget flyndre før
Dagens rett

Slik har du neppe laget flyndre før

Klar for å prøve noe helt nytt til middag? Lekrere smørbrød enn dette med spennende grillet flyndre skal godt gjøres å lage.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Drøm deg bort med denne drinken
Ukens drink

Drøm deg bort med denne drinken

Den heter "skinnende Reno" - etter spillparadiset i Nevada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik har du neppe laget flyndre før
Dagens rett

Slik har du neppe laget flyndre før

Klar for å prøve noe helt nytt til middag? Lekrere smørbrød enn dette med spennende grillet flyndre skal godt gjøres å lage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 22. september i Oslo

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte

Den 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Drøm deg bort med denne drinken
Ukens drink

Drøm deg bort med denne drinken

Den heter "skinnende Reno" - etter spillparadiset i Nevada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her