Bli med i Apéritifs store nyttårsquiz

Bli med i Apéritifs store nyttårsquiz

Svar på 10 enkle spørsmål og bli med i Apéritifs siste gavedryss med premier til mer enn 19.000 kroner. Tar du hele vår julekalenderquiz, kan du femdoble dine vinnersjanser!

Denne julen har det vært mange og attraktive premier i vår julekalenderquiz. I nyttårsquizen er premiebordet enda gjevere. Se bare her:

1. premie: Samtlige av premiene nedenfor (verdi kr. 9.537)

Ja, du leste riktig. Vinneren av vår nyttårsquiz stikker av med et komplett sett av premiene de andre fire vinnerne får.

Du kan femdoble dine vinnersjanser - se her

Husk også at selv om du kommer sent inn i kalenderquizen, eller kanskje ikke tok den i det hele tatt, er det smart å likevel ta de tidligere dagsquizene i vår julequizkalender. Seks dager med korrekt besvarte dagsspørsmål gir deg nemlig én ekstra vinnersjanse i denne aller siste quizen som går i perioden 25. - 31. desember.

Med andre ord: med 24 korrekte besvarelser kan du oppnå hele fire ekstra "bonuslodd" og dermed femdoble dine vinnersjanser.

Informasjon om tidligere quizer får du etter å ha tatt dagens quiz, eller her !

OBS!
Grunnet en feil i oppsettet kunne man frem til 25. desember klokken 22:08 kun oppnå 9 av 10 rette.
Alle som oppnådde 9 rette før dette tidspunkt er med i trekningen.

Så - over til de øvrige premiene i nyttårsquizen:

2. premie:

"SousVide Supreme"-pakke fra Sous Vide Norge
(verdi kr. 5.690)
Lag mat som proffene hjemme på ditt eget kjøkken. Med sous vide har du full kontroll på varmen. Vanntemperatur = kjernetemperatur. Premien leveres av Sous Vide Norge i Mathallen Oslo, og leveres med en SousVide Supreme vakuumpakkemaskin samt vakuumposer.

3. premie:

(verdi kroner 1.899)
Fiskars KitchenGarden™ sikrer korrekt vekst- og lysforhold for urter og forlenger levetiden på dem. Du vil aldri lenger oppleve at urtene dør ut etter få dager grunnet trekk, for lite/for mye vanning eller i mangel av sollys. KitchenGarden™ har LED-lys som kan bli brukt som vekstlys helt fra frøstadiet. Bunnen tåler oppvaskmaskin og kan brukes som serveringsbrett. Lokk beskytter urter mot trekk samtidig som det sikrer optimal fuktighet og temperaturforhold.

4. premie:

Wilfa kaffekvern "Malt" og 250g Julekaffe fra Den Gyldne Bønne
(verdi kroner 1.056)
En meget bra kaffekvern til alle som ønsker å få maksimalt ut av kaffen. Nykvernet kaffe skaper god stemning og smaker ekstra godt. Justerbar mengde og malingsgrad. Kapasitet 250g. Velegnet til de fleste tilberedningsmetoder. Den Gyldne Bønne er et uavhengig håndtverksbrenneri, som importerer og brenner spesialsortert kaffe fra hele verden, og leverer til serveringsbedrifter og privatpersoner i hele landet. Kaffe og utstyr kan også bestilles på nettsiden http://butikk.dgb.no

5. premie:

Bøkene "Slikkepott" (Lise Finckenhagen) og ”En duft av Champagne” (Richard Juhlin)
(verdi kroner 898)

Lise Finckenhagen, Slikkepott
En av Norges desidert fremste kokker byr på nærmere hundre kakeoppskrifter som smaker og dufter av krydder, frukt, bær og eleganse. Dette er en usedvanlig vellykket og inspirerende bok om kakebaking, uten tvil den beste på mange år. Illustrasjonene er inviterende og appetittvekkende, tekstene lettfattelige og fulle av overskudd.
Boken vant førstepremie i Årets kokebok 2013 .  Verdi: Kr. 399,-

Richard Juhlin: En duft av Champagne
Verdens fremste champagneekspert Richard Juhlin tar oss med på en fascinerende reise, med sin berømte nese som veiviser. Vi skal til det geografiske området Champagne, men også gjennom den myteomspunne historien til vinen som bærer områdets navn. Juhlin er verdensberømt for sin ekstreme luktesans og hukommelse og her byr han på den mest omfattende gjennomgangen av distriktet Champagne og vinene derfra som noen gang har kommet i bokform. Åtte tusen champagner - og produsentene som står bak dem - er testet og vurdert. Boken byr på alt du behøver å vite om champagnesmaking, jordsmonn, druesorter, stilarter og ikke minst glamouren som omgir denne fasjonable drikken. Juhlin deler sine erfaringer på en personlig og filosofisk måte og viser deg hvordan du kan trene opp luktesansen. Boken er rikt illustrert.
Verdi: Kr. 499,-

OBS! Du kan gjerne ta våre quizer uten å være innlogget som bruker av Apéritif, men da er du dessverre ikke med i premietrekningene.
Logg inn eller registrer deg som ny bruker her .
 

 

 

 

Ta de tidligere quizene og få ekstra vinnersjanser i nyttårsquizen

Husk også at selv om du kommer sent inn i kalenderquizen, kan du likevel ta de tidligere dagsquizene i vår julequizkalender. Seks dager med korrekt besvarte dagsspørsmål gir deg én ekstra vinnersjanse i denne aller siste quizen som går i perioden 25. - 31. desember. Med andre ord kan du oppnå hele fire ekstra "bonuslodd" og dermed femdoble dine vinnersjanser.

Informasjon om tidligere quizer får du etter å ha tatt nyttårsquizen, eller her !

Tips : Svar på spørsmålene vil du som regel lettest finne på Apéritifs eller premieleverandørens sider.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen