BRANSJE: Her kan du lese novemberutgaven av Apéritif
Bransje

Her kan du lese novemberutgaven av Apéritif

Dette får du: Sørlandets nye juvel, restaurant Under, mozzarella av norsk kumelk møter italiensk bøffelmelk, dypdykk i Serralungas jordsmonn og barolostil, forklaringen på suksessen som Kinn Bryggeri har med sine øl og mer til er vår novembermeny.

Magasinet Apéritif  er i sitt 25. år og byr på 8 fyldige utgaver i året med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er abonnementet inkludert.

Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. Og i novemberutgaven blir du med oss til det nye underet på Sørlandet, restaurant Under. Samt ikke minst Osteverkstedet som lager Norges ferskeste ost av det som kalles verdens beste melk. Før vi vender snuten mot Piemonte, Roma og Lazio. Og returnerer til Florø og Kinn Bryggeri.

Les magasinet her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen