Bygde hytte av vinflasker

I stedet for å hive vinflaskene i containeren, kan du gjøre som den 75 år gamle briten.

Richard Pim har nemlig samlet 5000 vinflasker som han har satt sammen til en iglo-lignende hytte. Den måler 5 meter i diameter og er 3,1 meter høy og ble plukket ut til finalen i britenes Shed of the Year-konkurranse, ifølge Vinavisen.dk.

Åpen for besøk

Innvendig fanger de grønne, klare og blå vinflaskene sollyset som igjen reflekteres i den lille dammen i hyttas midte. Han har også fått plass til en benk inni hytta.

Pim har selv tømt mange av flaskene som har gått med, så byggverket inneholder mange gode minner.

Her får du tips til godt vinkjøp og etter hvert mange tomflasker

Hytta kan studeres nærmere av alle som passerer Pims fantastiske hage som han har brukt 14 år på å bygge opp. Den er åpen fram til september. Her finner du mer informasjon: www.westonburymillwatergardens.com .

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen