Omelett - eller tortilla som er den spanske vrien med løk og poteter - er en takknemlig løsning på middagsproblemet - hvis det overhodet oppleves som et problem. I hvert fall får du et fullverdig måltid og med denne oppskriften kan du legge til det du måtte ha av proteinrester i kjøleskapet som alternativ til røykt laks.
Se våre andre oppskrifter på omelett
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Tortilla med laks
Antall porsjoner
2
Tilberedningstid
Ingredienser
200
g
1
ss
1
stk
4
stk
2
ss
2
ss
1
ss
1
ss
3
ss
4
stk
Fremgangsmåte
Stek potetbitene i stekepanne med olje til de er møre. Tilsett løk og stek videre til løken blir blank.
Visp sammen egg, vann, krydder og cottage cheese. Hell eggeblandingen over potetene og løken. Stek tortillaen på svak varme til den er stivnet.
Serveres med laks og godt brød ved siden av.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Laroche St. Martin Chablis
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 199,90 Bestillingsutvalget -
66 Poeng
Erdinger Schneeweisse
Tyskland
Volum: 0.500 Pris: 54,50 Bestillingsutvalg -
84 Poeng
Delorme Organic Crémant de Bourgogne Brut
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Lindheim Cider Weisse
Norge
Volum: 0.500 Pris: 99,90 Bestillingsutvalget