DAGENS RETT: Kullgrillet laks med salsa verde

Dagens rett Kullgrillet laks med salsa verde

En super kombinasjon du vil elske

Laks eller annen fisk fra grillen og den klassiske italienske sausen salsa verde er som skapt for hverandre. Her er oppskriften.

Laks i porsjonsbiter er blitt en av de største grillsuksessene de siste årene. Det er enkelt og raskt, rimelig og lett tilgjengelig, men først og fremst godt og lett å variere. Denne oppskriften er en smakskombinasjon som garantert vil falle i smake. 

Og vil du ikke ha laks, egner oppskriften seg ekstra godt for hvit fisk eller også godt utvannet klippfisk.

Se våre andre oppskrifter med salsa verde 

Se alle de andre gode lakseoppskriftene du kan trylle fram fra grillen

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Kullgrillet laks med salsa verde

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Salsa verde
1 stk
basilikum, potte

Fremgangsmåte

Laks:
Grill laksen på grillen eller i grillpanne i 3-5 minutter på hver side avhengig av tykkelse. Legg over på et fat og fordel salsa verde over. Pynt med sitronhalvdeler som du har grillet til de er pent brune.

Salsa verde:
Finhakk urter, kaper og ansjos og legg i en bolle. Tilsett resten av ingredienseen og bland godt. La stå i romtemperatur til den skal brukes.

Tips:
Om skinnet sitter på laksen, griller du den med skinnsiden ned for optimalt resultat.

Se våre andre oppskrifter med salsa verde 

Se alle de andre gode lakseoppskriftene du kan trylle fram fra grillen

Gode råd og tips om grilling finner du her

Her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen