Dagens rett

Gi seibiffen ny energi med stekte epler

En klassisk fiskerett med en ny vri står på menyen denne dagen.

Sei er fiskeelskerens fisk, og har en god fyldig smak som gjør den velegnet til en rekke retter.
 
Mange forbinder sei mest med seibiff, og det er en fin måte å få flere til å spise både sei og fisk på. Men denne versjonen er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær.
 
 
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 
 

Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 ss
litt
Smør/olje til steking
Tyttebærkrem

Fremgangsmåte

Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper.
 
Stek dem gyldenbrune ved middels varme. Stek eplebåtene.
Tyttebærkrem:
Visp kremen og bland forsiktig med tyttebærene.

Server fisken med kokte nypoteter eller brød og en frisk salat.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Her er det historie i hver dråpe vin

De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst. Les hele saken

Til toppen