DAGENS RETT: Innbakt breiflabb med løk og smør

Dagens rett Innbakt breiflabb med løk og smør

Pakk inn fisken og du får herlig sprø skorpe på toppen

Filodeig er en veldig god måte å pakke inn gode råvarer for så å sprøsteke i pannen. Slik bevarer du smaken og saftigheten samtidig som du får herlig sprøtt ytre.

Filodeig finnes nå i de fleste butikker. Det er tynt kjevlede flak som er klare til bruk. Siden alle produsenter har sine spesialiteter, følg bruksanvisningen på pakken for optimalt resultat,  

Filodeig er også en super måte å servere rester på - pakk dem inn og de blir så gode som nye. Det er nesten ikke grenser for hvor mye moro du kan ha med en pakker filodeig.

Her finner du mange oppskrifter med breiflabb

Se våre andre oppskrifter med filodeig 

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Innbakt breiflabb med løk og smør

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

100 g
2 g
100 stk

Fremgangsmåte

Damp spinaten raskt til den faller sammen på en rist i en kjele. 
 
Del fisken i "pølser" og krydre godt med salt og pepper. Legg litt spinat oppå. 
 
Rull fisken inn i filodeig og stek pakkene gylne og sprø på alle sider (7-8 minutter) i 2 ss smør.
 
Del løken i ringer og surr den mør i resten av smøret. Stekesmøret brukes som saus og serveres ved siden av fiskerullene sammen med salat, kokt ris eller poteter.
 
Tips: Dette er en deilig rett som du også kan servere i litt mindre biter som tapas eller på koldtbordet.
 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen