By på nydelig breiflabb denne helgen
Breiflabben sammenlignes ofte med hummer og det med god grunn. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Breiflabben sammenlignes ofte med hummer og det med god grunn. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDet er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenBreiflabb er en av våre beste matfisker som smaker perfekt når den stekes som hel filet eller hale.
Les hele sakenFisk er er en råvare som bør legges på grillen oftere. Med breiflabb er det duket for ekstra god smaksopplevelse.
Les hele sakenVi trenger alle de friske sommerfargene før høstens tyngde velter inn for fullt. Også i maten.
Les hele sakenHer kommer helgens fiskemåltid, som er basert på den lekre breiflabben. Om ikke navnet yter fisken rettferdighet, tar den det igjen i fullt monn når vi kommer til smaken som her utfordres med litt ekstra hete.
Les hele sakenBreiflabb spiller hovedrollen, men får god drahjelp av kremet saus og spinat.
Les hele sakenIdeen til denne retten kommer fra den Italienske klassikeren Osso Bucco som lages med kalveskank. Smakene passer også glimrende til breiflabb. Denne retten er kraftig både i smak og god god metthetsfølelse.
Les hele sakenHemmeligheten ligger i at det er parmesan i paneringen. Det gir ekstra mye umami til smaken. Servert med en stekesjy med masse smør, kan det ikke bli annet enn godt.
Les hele sakenBreiflabb er ren luksus som må nytes med forbehold, men som fortjener den beste omsorgen på kjøkkenet. Her får den brynt seg på friske søte og syrlige elementer.
Les hele sakenBreiflabb og sjøkreps er garantert å bli vellykket. Spesielt om du investerer i en god flaske vin til.
Les hele sakenBreiflabb overalt synger Knutsen og Ludvigsen, men her får breiflabben konkurranse av grønnsaker som strutter av ferskhet.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenHer er både fisken marinert med masse krydder samtidig som suppen har et godt kryddersting.
Les hele sakenHelstekt breiflabbhale er noe av det beste du kan få av sjømat. Og med smaksrikt tilbehør som i denne oppskriften, blir retten et helt måltid i seg selv.
Les hele sakenDet fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.
Les hele sakenFilodeig er en veldig god måte å pakke inn gode råvarer for så å sprøsteke i pannen. Slik bevarer du smaken og saftigheten samtidig som du får herlig sprøtt ytre.
Les hele sakenBreiflabb er fiskeverdenens svar på hummer, men denne retten kan godt lages med annen type fisk.
Les hele sakenBreiflabb på menyen er garantert suksess. Og denne oppskriften lever opp til forventningene.
Les hele sakenBreiflabb er en av de meste eksklusive fiskesortene vi har. Den fortjener en fest.
Les hele sakenDisk opp med en virkelig delikatesse. Denne smaksrike breiflabbretten vil alle elske.
Les hele sakenNorskdyrket fennikel finnes nå i alle grønnsaksdisker, og da er tiden inne for å fråtse. Her finner du et vell av ulike måter å tilberede denne aromatiske grønnsaken på.
Les hele sakenDisse oppskriftene på en treretter klarer alle å lage. Best av alt er at alle blir lykkelige - også den som må stå for forberedelsene.
Les hele sakenDet er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele sakenGode råvarer er halve jobben, og ikke minst i denne retten vi serverer til hverdagsfesten.
Les hele sakenBreiflabb er helgens fiskeinnslag. En delikat fiskesort som med stor fordel kan nytes om og om igjen. Rikere hvitviner, gjerne basert på chardonnay, følger denne fisken på en forbilledlig måte. Derfor får du forslag til to franske godbiter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken