Den beste kalkunvinen

Den beste kalkunvinen

Et bedre følge til nyttårskalkunen enn denne rødvinen skal du lete lenge etter.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Zenato Valpolicella Classico Superiore 2011 (34688) er perfekt til det magre og tandre kalkunkjøttet, samtidig som den har nok fylde til å følge opp så vel saus som stuffing. En svært vellykket vin både i sin kategori og i denne prisklassen, og et hyggelig bekjentskap, ikke bare nå i jula, men også hele året gjennom. Dessuten finnes den i så å si alle polutsalg.

Men om du er av dem som legger  ekstra mye smakskraft i tilbehøret , er nok «storebror» Zenato Valpolicella Superiore Ripassa 2010 (34687) en enda bedre match. En mini-amarone når det kommer til konsentrasjon og fylde – samt lagringspotensial. Og har du ikke funnet en vin som passer til det  røykte pinnekjøttet ennå, skal du prøve denne som dessuten er fast hyllevare over hele landet.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.

Zenato Valpolicella Classico Superiore 2018

Produsent:
Zenato
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
179,90 kr
Varenummer:
3468801
82 Poeng
Les smaksnotatene »

Zenato Valpolicella Superiore Ripassa 2016

Produsent:
Zenato
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
229,90 kr
Varenummer:
3468701
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen