Denne drinken er rett og slett uimotståelig

Denne drinken er rett og slett uimotståelig

Cointreau Fizz er en elegant og frisk og ikke minst avkjølende drink som er fin å ha innen rekkevidde utover sommerkvelden.

Denne sommerlige drinken er svært lettlaget og av ingredienser som «alle» har i huset. Den består rett og slett av Cointreau, soda, lime og friske bær. I oppskriften anbefales bringebær som jo er å få tak i absolutt overalt, friske eller frosne.

Ta det du har

Den kan også varieres med agurk, jordbær og mynte, pasjonsfrukt og chili, appelsin eller basilikum. Og har du ikke akkurat denne appelsinlikøren i skapet, kan du godt bruke en annen likør.

Om du ikke har likør, men brennevin, må du tilsette ca 2 cl sukkerlake (sukker oppløst i like mengder vann) for at den skal bli søt nok.

Sugen på andre drinker - søk i bartender

Men om den er mer «kompleks», som for eksempel Grand Marnier eller en Drambuie, bør du holde deg til «originaloppskriften».

Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter hvis du bruker Mine sider og Bartender .

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase

Cointreau Fizz med en twist

Fremgangsmåte

Bland bringebær med limesaft og Cointreau i en shaker. Fyll med is, rist godt og hell gjennom en tesil over i et glass fylt med isbiter. Fyll opp med sodavann og pynt med lime og friske bringebær, enten tredd på en cocktailpinne som på bildet eller lagt oppi drinken.

Sendt inn av

Foto: Marith Brithsdatter

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen