Eksklusiv førpremiere for Apéritifs lesere

Eksklusiv førpremiere for Apéritifs lesere

Nå kan du som en av våre trofaste lesere sikre deg gratis billetter til en eksklusiv førpremiere på høstens mest smakfulle film -Mesterkokken.
Redaksjonen
15 November 2012 - 16:10

Den 23. november er det premiere på høstens stor film for alle matglade - Mesterkokken.

Denne franske komedien er satt i et kokkemiljø med Jean Reno i rollen som stjernekokk med manglende inspirasjon og Michaël Youn som kokk med ambisjoner og ideer, men uten restaurant.

Bli med på en kulinarisk helaften med oss, med servering av lekre fristelser før filmen, delta i en  spennende konkurranse og nyt fransk filmkunst på sitt beste!

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="mesterkokken">Les mer om og se trailer av filmen Mesterkokken her

Først til mølla - bli med og vinn gavekort

Vi har 100 billetter til denne smakfulle kvelden, og de 50 første som melder seg på via lenken nedenfor er ikke bare sikret en utrolig filmopplevelse!

Blant de oppmøtte trekker vi nemlig et gavekort for to personer til kurs med oss i Apéritif til en verdi av kr 890,-!

Før filmen starter serverer også Åpent Bakeri fristelser inspirert av filmen og Epleblomsten serverer nydelig eplemost til alle.

De heldige påmeldte blir kontaktet fredag 16. november.

Bli en mesterkokk - meld deg på et matkurs

Dette får de heldige vinnerne denne kvelden:

• 2 billetter til en eksklusiv førpremiere av filmen Mesterkokken
• deltakelse i trekningen av et gavekort til kurs med Apéritif for to personer
• lett bevertning fra Åpent Bakeri i forkant av filmen
• servering av eplemost fra Epleblomsten i forkant av filmen

• Jeg vil bli med på denne førpremieren (klikk)
Tid: Onsdag 21. november 2012, kl. 17.00 - 20.00
Pris: Gratis!
Sted: Gimle Kino, Bygdøy Allé 39, 0265 Oslo

Denne førpremieren arrangeres av Europafilm i samarbeid med Apéritif, Oslo Kino, Åpent Bakeri og Epleblomsten.

Mesterkokken - en film som gjør deg sulten

I Daniel Cohen sin nye komedie, Mesterkokken, møter vi Jacky Bonnot (Michaël Youn), en 32 år gammel mann som elsker gourmetmat.

Med sitt udiskutable talent drømmer han om å åpne sin egne, utsøkte restaurant. Men han og hans kones finansielle situasjon tvinger ham til å ta ulike strøjobber han aldri klarer å beholde.

En dag møter han Alexandre Lagarde (Jean Reno), en berømt kokk med flere Michelin-stjerner.

Lagarde er i alvorlig konflikt med den nye administrerende direktøren i konsernet som eier restauranten hans, og på desperat jakt etter en ung assistent som kan hjelpe han med en ny, spennende meny før Michelin-guidens kritikere kommer for å bedømme maten hans.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Jeg vil bli med på denne førpremieren

Trailer for Mesterkokken

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 08. desember

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her