Dagens rett

Engelsk fiskesuppe med fennikel

Hyse tilhører torskefamilien, men mange oppfatter denne fisken som bedre, rent smaksmessig. Den som har fisket hyse vet også utmerket godt at kroken sitter løst i dens munn.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Engelsk fiskesuppe med fennikel

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 stk
2 ss
4 stk
300 g
hysefilet
uten skinn og bein
100 g

Fremgangsmåte

Skjær fennikel og purre i tynne ringer. Surr grønnsakene i smør et par minutter. Hell over kraft og laurbærblad og la det hele småkoke ca 10 minutter. Ta opp laurbærbladet. Skjær poteter i terninger og tilsett disse sammen med fløten.

Kok noen minutter og smak til med salt og pepper.

Skjær fisken i biter og la den trekke i suppen til den er ferdig kokt. Ha rekene i suppen og server den straks.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen