Start skreisesongen med denne festmenyen
To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
Les hele sakenHer er det kombinasjonen av tomat, chili og fiskekraft som skaper magi. Og best av alt: lettlaget som bare det.
Les hele sakenHyse, også kjent som kolje, er den hviteste fiskesorten og den foretrukne ingrediens til fiskepudding og -boller. Men den gjør seg også veldig godt i en fiskesuppe.
Les hele sakenRøkelaks er best som nyskåret og når pakken er åpnet. Har du rester i kjøleskapet, må du prøve denne suppen.
Les hele sakenKveite er en eksklusiv råvare, så den må brukes etter hva budsjettet tåler. Masse smak til denne suppen får du ved å bruke fiskehodet som du får billig i fiskedisken.
Les hele sakenForuten fisken benytter vi selvsagt også en rekke deilige grønnsaker, noe som alltid smaker fortreffelig i en rik fiskesuppe. Og en liten overraskelse.
Les hele sakenDet smaker luksus, men denne suppen er, selv om lakseprisene er uhyrlige om dagen, ikke spesielt dyr. For en liten bit metter mange.
Les hele sakenDenne oppskriften på den franske fiskegryten bouillabaisse er svært enkel og lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn.
Les hele sakenMed denne fiskeretten får du både suppe og saus i en og samme skål. Mektig godt. Og ikke minst superenkelt.
Les hele sakenDenne oppskriften har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk. Og ikke minst er den ganske så lettlaget.
Les hele sakenI japansk matlaging inngår sjelden melkeprodukter. Derfor er fiskesuppen klar. Men like mettende for det.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenNår fisk og skalldyr serveres som suppe, er det enkelt å ha mange til bords. Du tenger bare en stor kjele. Denne norske vrien på en fransk klassiker vil alle like.
Les hele sakenDen har bare de helt nødvendige ingrediensene for at den skal smake riktig godt.
Les hele sakenDenne fiskesuppen er inspirert av den store sørfranske klassiker bouillabaisse. Den lover mye smak og det holder sågar denne forenklede vrien.
Les hele sakenUte er det definitivt ikke sommertemperatur, og derfor ekstra godt å kunne varme seg på noe annet. Med litt ekstra innsats kan noe så enkelt som en suppe bli til et festmåltid.
Les hele sakenOm du vegrer deg for å spise noe varmt, enn si noe sterkt mens sola fortsatt skinner, bør du prøve denne fiskesuppen. Den passer dessuten veldig godt å serveres iskald.
Les hele sakenSuppen henter ekstra kraft fra lakseben, men du kan selvsagt bruke annen type fisk i stedet.
Les hele sakenDagens oppskrift er en forenklet utgave av den franske klassikeren bouillabaisse. Men smaker både mye og godt - som den skal.
Les hele sakenFersk fisk som flaker seg perfekt på toppen av en suppe med masse gode grønnsaker er det som skal til. Du kan også bruke torsk.
Les hele sakenFølg denne suppeoppskriften og du får en ekstra smaksrik middag i dag.
Les hele sakenEn god fiskesuppe trenger god fiskekraft og litt til som grønnsaker og som her, litt krabbekjøtt. Et festmåltid i seg selv med godt brød til.
Les hele sakenVi garanterer masse god smak for en forholdsvis liten innsats.
Les hele sakenNå er skrei å få tak i overalt. Og med denne oppskriften blir det fest på en tirsdag.
Les hele sakenDet er ikke mer som skal til på en tirsdag. Mye god smak for en liten innsats.
Les hele sakenNorskdyrket fennikel finnes nå i alle grønnsaksdisker, og da er tiden inne for å fråtse. Her finner du et vell av ulike måter å tilberede denne aromatiske grønnsaken på.
Les hele sakenIkke bare smaker den fortreffelig, denne oppskriften på skalldyrsuppe er både enkel og lettlaget.
Les hele sakenLag en stor gryte med denne franskinspirerte fiskesuppen. Det blir suksess.
Les hele sakenFiskesuppe er enklere å lage enn hva mange tror, og denne oppskriften er perfekt på travle hverdager.
Les hele sakenDenne oppskriften sikrer deg et velsmakende fiskemåltid på et øyeblikk. Suprere hurtigmiddag skal du lete lenge etter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele saken90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.
60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.
Les hele sakenI Alto Adige i det nordøstre Italia skifter det mellom høye alpetopper og frodige dalbunner med et stort tilbud mellom himmel og jord. Fantastiske skimuligheter, kreative stjernerestauranter, gode viner og luksuriøse spa.
Les hele sakenVi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenJa, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele sakenNår fennikel, epler og rødløk får trekke i dressing en tid før servering, får resten ekstra smak og da er det bare lakseskivene på toppen som mangler.
Les hele sakenDet er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele saken