Flere nyheter i utelivs-Oslo

Flere nyheter i utelivs-Oslo

Oslofolk får flere utesteder å velge mellom i høst. Her er oversikten.

Det er osloby.no som har sjekket hovedstadens utelivskartet slik det ser ut ved inngangen til den mørke årstiden. Her er noen av nykommerne.

Dørene til Torggata Frukt & Tobakk i Torggata 18 er åpnet. Der får du kaffe på dagtid og vin og fingermat på kveldstid. Det er folkene bak Turkish Delight og Badstugata som står bak. Helsingborg-baserte Koppi leverer kaffen.

I de gamle lokalene til Hells Angels-puben Rubber Chicken i Rosteds gate på Fredensborg finner du nå restauranten Pjoltergeist. To kelnere, en kokk og en møbelsnekker har erfaring fra steder som Gaasa, St. Lars, Brasserie Blanche og Ylajali, og nå skal de servere asiatisk mat og pjoltere. De siste lages av bartenderne Benjamin Lee og Anders Bakke fra baren Morgenstierne i overetasjen på Tranen.

LES OGSÅ: Økonomisk bakrus for stjernerestauranter

Snart åpner også et nytt «taquería», Taco Republica, på hjørnet av Torggata-Osterhaus’ gate.

Sommeren bød også på nykommere i utelivs-Oslo, skriver osloby.no. Grisen bar, kafé og restaurant holder til i de gamle lokalene til Vertshuset Oskar Braaten i Torshovgata 2. Der står burgere, sandwicher og salater samt øl og whisky på menyen. Kjøkkenet bygges imidlertid ut, og menyen vil bli utvidet i løpet av høsten.

Tapasrestauranten Promenaden mat & vinhus er åpnet på Sørengautstikkeren, mens burgerfolket kan se fram til åpningen av Burger Bar i Folketeaterpassasjen i november.

LES OGSÅ: Sushikrig på Tjuvholmen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen