Flotte bransjekurs våren -99

Har du lyst å lære mer om mat og drikke? Få nye idéer om matlaging, oppbevaring, anretning og kombinasjoner? Meld på til vårens bransjekurs på Gastronomisk institutt.
Redaksjonen
31 Oktober 1998 - 00:05

Gastronomisk Institutt arrangerer kurs i Stavanger og Oslo. Alle kursene i Stavanger avholdes på Institutts prøvekjøkken på Høgskolen i Stavanger, avd. Norsk Hotellhøgskole, Ullandhaug. Skal du på kurs i Oslo, møter du opp i våre lokaler i Økern Torgvei 30.
Stavanger
Fransk visitt
Kursholder: Phillipe Brun-Cacaud fra Hotel Restaurant Le Haut Allier
Tidspunkt: 8-9 februar i Stavanger
Pris kr 3 700
 
Ny mat med røtter i fortiden
Kursholdere: Landslagskokk Morten Schakenda og Kaj Osmo/Håvard Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt,
Tidspunkt: 22-23 februar i Stavanger
Pris kr 3 300
 
Søtt til kaffen og annet passende drikke...
Kursholder: Lars Lian, Erichsens Konditori
Tidspunkt: 11-12 mars i Stavanger
Pris kr 3 500
 
Fisk og skalldyr
Kursholder: Landslagskokk Charles Tjessem, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt 25-26 mars i Stavanger
Pris kr 3 300
 
Mat og vin i kombinasjon
Kursholdere: Torleif Høivik fra Cartellet og Landslagskokk Charles Tjessem Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 6-7 mai i Stavanger
Pris kr 3 700
 
Sous vide, trinn 2
Kursholder: Omar Viseth Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 25-26 mai i Stavanger
Pris kr 3 300
 
Oslo
Kinesisk nyttår
Kursholder: Yat Fai Cheng, daglig leder på restaurant Dinner, Oslo
Tidspunkt: 10-11 februar i Oslo
Pris kr 3 500
 
Ny mat med røtter i fortiden
Kursholdere: Landslagskokk Morten Schakenda og Kaj Osmo/Håvard Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 25-26 februar i Oslo
Pris kr 3 300
 
Kantinekrydder
Kursholder: Omar Viset og Håvard
Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 23-24 mars i Oslo
Pris kr 3 300
 
Det viktige tilbehøret
Kursholder: Landslagskokk Tom Victor Gausdal, kjøkkensjef Restaurant Lipp
Tidspunkt: 7 april i Oslo
Pris kr 1 900
 
Lærlingens oppmuntring
Kursholder: Håvard Ravn Larsen, Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 26-27-28 mai i Oslo
Pris kr 3 500
 
Sous vide, trinn 2
Kursholder: Omar Viseth
Gastronomisk Institutt
Tidspunkt: 8-9 juni i Oslo
Pris kr 3 300
 
Bagatelles gjestespill
Kursholdere: Ikke avklart
Sted: Oslo
 
Send skriftlig påmelding til:
Gastronomisk Institutt Stavanger
Postboks 2526, Ullandhaug, 4004 Stavanger.
Tlf. 51 83 37 85, faks 51 83 37 94,
epost gastro@gastronomi.no
Husk å oppgi følgende opplysninger
Kursets navn
Sted
Dato
Antall personer
Navn
Adresse
Postnr./-sted
Telefon dagtid
Send ingen penger nå.
Vi sender deg en giro som må være betalt senest to uker før kursstart. Det er et begrenset antall
plasser på kursene. Avbestillinger senere enn to uker før kursstart faktureres med 1/2 kursavgift.
Vi tar forbehold om endring av kursplanen. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål.
Ingen kurs som passer?
Ta kontakt med oss om du ønsker eget kursopplegg, for eksempel for firma, foreninger o.l. Fortell
oss hva du trenger, så lager vi et opplegg tilpasset ditt behov.
Med vennlig hilsen
Gastronomisk Institutt
 
29.11.98
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende
Ukens drink

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende

Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her