God frukt til lavpris

Ingen kan ta fra den nye verden at de kan lage gode fruktige viner til en svært fornuftig pris. Og det er alltid velkomment.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Ukens vin Conquista Malbec 2006 (55313) er en svært god representant for den nye verden, og Argentina spesielt.

Like viner
Så er da også malbec dette landets spesialfelt.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Selv om det lages gode malbecer også i de høyere kvalitetssjikt, er det først og fremst de rimeligste som har satt argentinsk malbec på kartet.

Konkurransen er imidlertid stor, for det er et enormt utvalg av argentinere til kroner 79,90 og vinene er til dels svært like og vanskelig å skille fra hverandre. Mange er dessverre enten plumpe, rustikke, for alkoholrike eller direkte uelegante.

Hverdagskos
Denne malbecen skiller seg imidlertid ut ved å være svært saftig og balansert hva alkohol angår i tillegg til at den har druens krydrete bærpreg i behold.

Dette er definitivt ikke en vin for kjelleren men for umiddelbart konsum. Ei heller for forseggjorte festmiddager, men super til så vel søndagsmiddagen som hverdagsmaten, eller fredagskosen , med eller uten mat. La boksvinen få en pause!

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Conquista Malbec 2006

Produsent:
Bodega K70730
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 6
Volum:
0.750l
Land:
Argentina
Område:
Mendoza
Pris:
89,90 kr
Varenummer:
5531301
81 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen