God julevin

Denne julevinen kan du trygt kjøpe. Bra valuta for pengene gir den også.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Og ikke minst er Tinto Viveza God Jul (53345) en god matvin, og det kan ikke sies om alle julepyntete viner. Den er veldig ung og fersk i stilen med mye mørke bær veldig god fasthet, fin friskhet samt velintegrert eik.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Ribbe, pinnekjøtt eller fugl
På grunn av det saftige og lett sødmefylte bærpreget er den et godt følge til så vel ribbe som pinnekjøtt for den som ikke ønsker øl og akevitt, og det er det jo faktisk mange som gjør. Den passer også til andre juleretter som and, gås og kalkun med fyldig brunsaus.

Produsenten er Cavas Bujonis som primært lager cava fra sin vingård på 70 hektar utenfor Sant Sadurni d'Anoia, selveste cavahovedstaden, sørvest for Barcelona. 20 av hektarene er dyrket med røde druer, som tempranillo, som er hoveddrue i julevinen, monastrell og merlot.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Tinto Viveza God Jul

Produsent:
Cavas Bujonis
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Catalonia
Pris:
109,00 kr
Varenummer:
5334501
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen