Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gresk salat med potetbåter
Ingredienser
0.75
kg
1
stk
4
stk
0.5
stk
slangagurk
3
ss
1
ss
0.5
ts
1
krm
1
stk
0.5
stk
200
g
1
dl
Fremgangsmåte
Potetene i stekeovnen: 225 ° C, ca. 20 minutter
Børst potetene godt og skjær dem i like store båter. Sett dem med skallet ned på en smurt stekeplate. Pensle med litt olje og dryss på oregano. Stek dem midt i ovnen.
Rens og skjær løken i tynne skiver, agurken i terninger og tomatene i båter. Bland olje, eddik, salt og pepper i en bolle. Press i hvitløken. Hell dressingen over grønnsakene og la dem stå til marinering til potetene er ferdige. Riv salaten i biter og bland i grønnsaker, varme poteter og fetaost. Pynt med oliven.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Foto: Per Alfsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
94 Poeng
Marsanne Collection Caroline 2005
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 91,60 Bestillingsutvalg -
78 Poeng
Villa Borghetti Valpolicella Classico 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 129,90 Basisutvalget -
Villa Borghetti Bardolino Classico 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 114,90 Bestillingsutvalget -
Santagostino Catarratto Chardonnay 2006
Italia
Volum: 3.000 Pris: 394,90 Bestillingsutvalg -
Marsanne Moestue Selection 2004/2005
Frankrike
Volum: 3.000 Pris: 331,20 Bestillingsutvalg
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.