Grillede kyllinglår

Grillede kyllinglår er nam-nam for både store og små. Dersom du faller for kryddersmøret er jo muligheten til stede for at denne oppskriften kan bli en av dine favoritter. Den spennende smaksretningen medfører også at dagens vinvalg faller på en rødvin fra den andre siden av atlanteren.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillede kyllinglår

Fremgangsmåte

Charmoula er en klassisk krydderblanding fra Nord-Afrika. Dette smøret er fantastisk til kylling.

Slik lager du charmoula:
Ha det myke smøret i en stor bolle sammen med koriander, hvitløk, spisskummen, paprikapulver, chilipepper, safran, sitronskall, salt og pepper. Rør om med tresleiv til alt er godt blandet.
 

Legg smøret på et stort ark matpapir eller folie. Rull smøret pent sammen til en pølse inni papiret eller folien og tvinn sammen endene som på en smellbonbon. Avkjøl smøret i kjøleskapet til det er fast.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen