Har du den beste eplekakeoppskriften?

Har du den beste eplekakeoppskriften?

Send inn din favorittoppskrift på eplekake og vær med i konkurransen om flotte premier.
Aase E. Jacobsen
01 November 2013 - 12:20

Konkurransen er nå stengt for innsending av flere oppskrifter

Eplekake er høyt elsket av alle, og alle har sin yndlingsoppskrift. Det har sikkert du også. Nå kan du teste responsen også utenfor hjemmet ved å sende inn til Apéritifs konkurranse om beste eplekakeoppskrift. 

Her finner du alle våre oppskrifter på eplekaker

Send inn din favorittoppskrift

Til å bedømme de innsendte oppskriftene har vi fått med oss stjernekonditoren Sverre Sætre og Apéritifs egen kakebaker Anne Brith Davidsen . De får smakehjelp av Elise Jacobsen Frigstad som bidro sterkt til seier i Beste Norske Kokebok 2012 .

Store vinnersjanser

Juryen vil plukke ut tre finalister som får mulighet til å servere sin eplekake på et publikumsarrangement i Det Norske Teatrets foajé 9. desember.

Vinneren får en Magimix foodprocessor levert av Bastian AS til en verdi av kroner 5.299. De to andre finalistene premieres med bakepakker fra Pastisse bestående av to springformer, kakerulle, terteform med løs bunn, silikonformer og –bakematte. Utsalgspris for pakken er kroner 1792.

De 20 første som sender inn oppskrift får en Tovolo slikkepott. 

Les mer om produktene her

Frist innsending av oppskrift er 25. november 2013.

Send inn din favorittoppskrift

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her