Hel grillet steinbit

Sommeren skal nytes, og da er en rekke delikate fiskemåltider servert underveis kun å anse som positivt. Spesielt steinbit, fisken som ikke akkurat har utseendet med seg, men som likevel sprer glede når den ankommer middagsbordet, gjerne sammen med en leskende hvitvin fra Sør-Afrika.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hel grillet steinbit

Fremgangsmåte

Steinbit kan grilles rett på grillen eller i dobbel grillrist. Ekstra fin smak får den om den får ligge i krydderblandingen før grilling.

Bland sammen ingrediensene og pensle fisken med blandingen. La fisken ligge i 10 minutter før den grilles. Grill fileten hel i dobbel grillrist da er den lett å snu.

Lag ratatouille ved å surre grønnsakene i olivenolje til de er myke. Ha i rekene og la disse bli varme. Dryss salt og pepper over og server ved siden av fisken.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen