Hele 18 000 oppskrifter til deg

Nå har du tilgang til hele 18 000 oppskrifter på aperitif.no. Flere tusen av dem er med konkrete drikkeforslag. Vi introduserer også tre nye oppskriftsseksjoner. Internasjonale spesialiteter med 380 oppskrifter, henimot 100 oppskrifter for deg som har diabetes og 40 for deg som må lage glutenfri mat. Ingen andre nettsteder kan tilby deg tilsvarende.

Apéritifs Apéritifs kokebok har lenge gitt et unikt tilbud til deg som er glad i å lage mat og som ønsker å få et konkret og tilpasset drikkeforslag til. Det vet vi at veldig mange lesere setter stor pris på. Nå kan du velge og vrake i oppskrifter som aldri før.

Med hele 18 000 oppskrifter tror vi du ikke behøver å lete andre steder. Men vi nøyer oss ikke med det. Vi introduserer også nye oppskriftsseksjoner. Internasjonale spesialiteter med 380 oppskrifter, henimot 100 oppskrifter for deg som har diabetes og 40 for deg som må lage glutenfri mat.

Dagens rett på MMS
Nå kan du få Dagens rett på MMS med fyldig oppskrift, flott bilde og selvfølgelig med et konkret drikkeforslag rett til mobilen din. Som det første nettmediet introduserer nå aperitif.no et abonnement du får nytte av selv om du ikke er i nærheten av en pc.

Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stopp og sender til 2004 .

Din online Kokebok
Har du ennå ikke laget din egen online kokebok her på aperitif.no kan du gjøre det her (klikk):

Du som allerede er registrert kan gå direkte inn her (klikk):

Har du glemt ditt brukernavn og/eller passord? Klikk her .

Spørsmål?

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen