Hele Rhône i et seminar

Den 26. mai får du en enestående mulighet til å smake vin fra 13 topp vinprodusenter fra Rhône-dalen og selvsagt også diskutere produktene deres med dem. Rammen rundt smakingen er et foredrag som sikrer deg en solid innføring i denne dalens vinhemmeligheter. Alt for den nette pris av kroner 295.

13 av de til sammen 15 små kvalitetsprodusentene som utgjør samarbeidsprosjektet Rhône Vignobles legger turen innom Oslo den 26. mai hvor Apéritif inviterer til et unikt vinseminar. Slik får du sjansen til å bli kjent med så vel deres filosofi som deres produkter og hva som gjør vinene fra Rhône så unike.

Du vil få en innføring i Rhône-dalens kompleksitet og en forklaring på hvorfor vinene fra de sørlige delene av dalen er så forskjellige fra de sagnomsuste vinene fra eksempelvis Hermitage og Côte Rôtie. Denne fredagskvelden i mai får du altså anledning til å smake i alt 13 forskjellige viner fra Rhône - både hvite og røde. Noen av dem er tilgjengelig i Norge - andre ikke.

Seminaret den 26. mai er lagt til Folkets Hus Konferanseavdeling, Youngsgt. 11 og starter kl. 18.00. Varighet er beregnet til 2 timer.

Meld deg på her innen 19. mai.

Betal kr 295 til konto 7023.05.45705 (Apéritif Nett, Furuveien 39 c, 0678 Oslo) og merk med Rhône-seminar 26. mai

Kommende kurs

Til toppen