I 2025 byr vi på 6 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
- Skaper følelser med nærhet til naturen
Hav og skog inspirerte til Signum, den svenske vestkystens første tostjerners restaurant med nordsvenske Thomas Sjögren som kjøkkensjef og eier.
- Champagneekspert skal løfte «norsk» cognac
Braastad har for første gang på 150 år fått inn en person utenfor familien til å lage produktene. Aurelien Jayat har lang erfaring fra vin- og ikke minst champagneindustrien.
- Osten som smelter Norge
Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.
- Lilleputtlandet hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for.
- Europas annerledes vinland
Georgia har sin egen språkfamilie, sitt eget kjøkken, sitt eget kirkesamfunn, sin egen polyfoniske sangtradisjon, og, ikke minst, en helt unik vinkultur. Kanskje det er derfor nordmenn trykker vinene til brystet.
- Slik inntok Texas Skåne
Holy Smoke startet som et hobbyprojekt, og er blitt en kjempesuksess med sin satsing på tex-barbeque. Slik at sesongrestauranten er blitt Sveriges fremste barbequedestinasjon.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 25. november 2025