Horse's Neck

Leiv Landmark er bidragsyter til denne Ukens drink; Horse's Neck. Han var sist å finne bak bardisken på Fogo Bar, men flere kjenner ham også fra en rekke andre utesteder i Oslo, som Mink, Nylon, Bollywood og Coco Vika. En spennende og litt annerledes klassiker av en drink.

Horse's Neck er en gammel klassisk drink og opprinnelig en alkoholfri drink fra forbundstiden i USA. Drinken kan lages med bourbon eller brandy men Leiv Landmark foretrekker selv brandy.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase.

Horse's Neck

Ingredienser

1 stk
dash Angostura
Ginger Ale

Fremgangsmåte

Drinken bygges i et highballglass. Lag en lang spiral av sitronskall og legg den forsiktig i glasset med den ene enden hengende over glasskanten. Ha i isbiter, deretter brandy og Angostura. Fyll så opp glasset med Ginger Ale

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen