Hva er din Radisson Blu-favoritt?

Hva er din Radisson Blu-favoritt?

Hotellkjeden ber kundene stemme i stor sommerkonkurranse.

Radisson Blu starter sommerkonkurransen “Radisson Blu’s Top Hotel”. To hundre av kjedens hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika deltar i nettkonkurransen, der kundene kan stemme fram det fremste hotellet.

Deltakere kan vinne hotellopphold, og sosiale medier blir viktig for å skape engasjement for kampanjen, skriver Radisson Blu i en pressemelding.

LES OGSÅ: Feiret gjenåpning med bryggefest

Kåringen starter den 11. juni og varer fram til 23. juli. Hver uke deltar nye hoteller innen de ulike kategoriene, som er: “natur og strand”, “motorsykkel og kabriolet”, “Italia og Frankrike”, “kulturelle byer”, “shopping og design”, “nattliv og festivaler” og “eksotiske destinasjoner”. Hotellene som deltar i konkurransen kan markedsføre tilbudet gjennom tekster, bilder og video, i tillegg til sosiale medier som Facebook og Twitter.

Deltakerne stemmer fram vinnere i ukens kategori. De blir også bedt om å begrunne valgene sine. Hver ukesvinnerer vinner tittelen “Top Hotel of the Week”, og deltakeren med det mest kreative svaret får et hotellopphold for to personer i premie. Etter seks uker trekkes hovedpremien, som er et opphold for fire gjester ved et valgfritt Radisson Blu-hotell.

LES OGSÅ: Nordmann nordisk leder i Rezidor

Forsiden akkurat nå

Vinkurs i Oslo - Bordeaux

Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Bordeaux er en jungel av forskjellige klassifikasjoner, vinmarker og slott. Denne kvelden vil du sammen med en av Bordeaux fremste vinhandlere, smake viner fra forskjellige slott og distrikter samtidig som du lærer mer om et av verdens beste vinområder. Les hele saken

Til toppen