Hvarnes og Myhrvold til ny scene

Blir sjefer på kjøkkenet i Stavangers nye konserthus.
14 Juni 2011 - 14:56

Gunnar Hvarnes og Andreas Myhrvold er ansatt som henholdsvis kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef i den nye kulturstorstuen i Stavanger. Begge skal starte i nye jobber sommeren 2012, opplyser daglig leder Gunvar Wie i Maestro F&B.

Parhestene kommer begge fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, der de har vært ansatt som konsulent og faglig ansvarlig siden 2006/07.

Hvarnes har tidligere jobbet ved profilerte restauranter som Annen Etage, Brasserie Hansken, Bon Iloc og Bølgen&Moi før oppstart på Gastronomisk Institutt. Han har vunnet to NM-gull, er verdensmester og olympisk mester i kokkekunst. Han ble årets kokk i 2009 og har sølv fra Bocuse d'Or Europe 2010. I 2011 tok han bronse i Bocuse d'Or.

Myhrvold har også erfaring fra profilerte restauranter: Oro, Feinschmecker, Restaurant Oscarsgate og Statholdergaarden. De tre siste har en stjerne i Michelin-guiden. Han har vunnet VM-gull i 2006, OL-gull i 2008 og bronse i 2007 med det norske kokkelandslaget.

AS Maestro F&B skal ha ansvaret for all servering av mat og drikke knyttet til Stavanger Konserthus. Dette innebefatter dagens konserthus og nytt konserthus som åpner høsten 2012. Det nye konserthuset får faste og mobile barer på innendørs og utendørsarrangementer, bankettavdeling, VIP-rom med tilhørende mezzanin samt Maestro Spiseri og Bar.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her