Hvitt julekupp

Denne hvitvinen er som skapt til mange av julens utfordringer i matveien. Dessuten er den et veritabelt røverkjøp.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Prüm Graacher Himmelreich Riesling Spätlese 2013 (3769) er en juledrøm av en vin. Fyldig og rik med fint mineralpreg god, men ikke overdrevet sødme, flott syre og kompleksitet, samt ikke minst imponerende lengde. I hvert fall når vi tar prisen i betraktning, for den er utrolig gunstig.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Tåler mye
Denne Mosel-vinen byr dessuten på en fantastisk fleksibilitet hva angår bruk. Den passer til det meste av vanskelige matretter som ost, sildebord, lutefisk med full pakke, salt mat og det meste av godt krydret asiatisk mat.

Et funn for julebordet med andre ord, samtidig som den er et funn for kjelleren. Dette er for øvrig den beste utgaven på lenge fra S. A. Prüm , en velrenommert og tradisjonsrik produsent i Midt-Mosel med 16,5 hektar fordelt på en rekke toppadresser i Graach og Wehlen.

Forbeholdt restaurantene
S. A. Prüm ligger vegg i vegg med den største Prüm , nemlig Joh. Jos., som tilhører eliten ikke bare i Bernkastel og Mosel, men i hele Tyskland. Denne Prüm'en er imidlertid ikke tilgjengelig i de vanlige utvalgene på polet, men finnes normalt på spesialpolene (Briskeby og Valkendorfsgt), og ikke minst på vinkartet til mange av landets beste restauranter. Et tips neste gang du skal spise en bedre middag.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Prüm Graacher Himmelreich Riesling Spätlese 2017

Produsent:
S.A. Prüm
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Tyskland
Område:
Mosel
Pris:
199,90 kr
Varenummer:
376901
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen