Dagens rett

Indianerkotelett

Det blir en leken og enkel rett denne søndagen i det vi serverer koteletter på en helt ny måte.

Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og denne varianten elsker alle barn.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Indianerkoteletter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

25 minutter

Ingredienser

1 ts
3 dl

Fremgangsmåte

Snitt ca. 1 cm tynne strimler nedover i koteletten. Dryss på salt og pepper.

Smelt margarin/olje i pannen. Kotelettene stekes i varm panne, ca. 1½ min. på hver side.

Trekk pannen fra platen, legg på lokk, og la kotelettene ettersteke i ca. 5 min.

Kok risen og la den dampe seg litt tørr, hakk opp paprika og bland den i den ferdigkokte risen.

Serveres med chilisaus, tortillachips og grønnsaker ved siden av.

Flere gode oppskrifter på koteletter finner du her

Tips: Her kan du godt bruke hurtigris dersom du har lite med tid, og dette er også perfekt på grillen.
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen