Drikke
Jamie kommer til Stockholm

Jamie kommer til Stockholm

Allerede til høsten vil du kunne spise på den første Jamie’s Italian i Norden. Den vil ligge i Stockholm.
Aase E. Jacobsen
23 Januar 2014 - 01:00

Det er et samarbeid med Scandic-hotellene som sørger for at suksesskonseptet Jamie's Italian nå også kommer til Norden. Den første nordiske utgaven av Jamie's Italian vil ligge Scandic Anglais, i sentrum av Stockholm.

Prøv noen av Jamies oppskrifter

Jamie's Italian åpnet sin første restaurant i England i 2008, og de 44 restaurantene finnes nå over hele verden i land som Australia, Russland, Singapore og Tyrkia. Konseptet består av italienskinspirerte nabolagsrestauranter med rimelig og forholdsvis enkel italiensk mat, laget av de beste og friskeste råvarene.

Entusiastisk Jamie

— Alt som produseres i Jamie's Italian skal være sunt og bærekraftig, og dette synet på kvalitet og sosialt ansvar er et syn som er sterkt forankret i Scandic, forteller Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels, og legger til:

— Vår ambisjon er alltid å utvide vårt tilbud og tilby ekstraordinære tjenester til våre gjester. Som en del av denne ambisjonen ønsker vi å fokusere ytterligere på våre restauranter og barer, og å skape mer inspirerende opplevelser. Derfor arbeider vi med de som deler vårt engasjement rundt kvalitet, service og verdier. Vi er spesielt stolte over partnerskapet og fremtidsplanene vi har med Jamie's Italian.

Jamie selv er ikke mindre entusiastisk:

— Vi har jobbet med folkene i Scandic i snart fem år med en lang rekke prosjekter, og jeg er svært opprømt over å nå kunne samarbeide med dem om laseringen av Jamie's Italian i Norden. Det er fantastisk å kunne jobbe med et så kreativt, innovativt og profesjonelt team, og jeg klarer nesten ikke å vente med å se resultatet når vi åpner den første restauranten i Stockholm. Det blir episk, sier Jamie Oliver.

Kommer han til Norge?

Også Norge står på listen over potensielle Jamie-adresser:

— Hvor raskt og i hvilke markeder de neste restaurantene vil bli etablert er for tidlig å si noe om, men det er ingen hemmelighet at vi også i Norge har stor tro på konseptet og partnerskapet med Jamie’s Italian. Det blir imidlertid viktig å hente erfaringer fra den første etableringen i Stockholm før vi konkretiserer de norske planene, sier direktør for Food & Beverage, Morten Malting, i Scandic Norge.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner
Vinmesse
Vinmesse i Oslo 27. januar

BEINSPIRED 2026: Smak flere hundre viner

Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her