Jumbo smak - Mini fett

Snack-a-Jacks, et sunt, magert og et potensielt uimotståelig mellommåltid for alle som elsker snacks, lanseres nå i Norge. Produktet har en luftig og sprø struktur, og er laget av en unik og patentert blanding av ris og mais.

Med mindre enn 10% fettinnhold er Snack-a-Jacks fra Quaker Oats en lett oppkvikker når blodsukkeret begynner å dale, og oppfyller både salt-og-sukkerhunger for bevisste mennesker i farten. Det gode og fleksible mellommåltidet fra QUAKER OATS "for easy snacking, anytime, anywhere" finnes i to størrelser og i tre spennende smaker;
• Snack-a-Jacks MINI i smakene: Crispy SAVOURY SALTED (30g poser), Crispy CHEESE (30g poser) og Crispy CARAMEL (35g poser) (pris: ca kr 11,00).
• Snack-a-Jacks JUMBO i smakene JUMBO CHEESE (140g) og JUMBO CARAMEL (186g) (pris: ca kr 22,00).

Snack-a-Jacks MINI - pakket i 30 grams poser - er en lett og god snack når man er i farten mellom jobb og trening, skal hygge seg med venner eller som sofahygge med favorittprogrammet på TV.

De sprø og lette Snack-a-Jacks JUMBO har mindre fett enn andre riskaker som allerede er på markedet. Snack-a-Jacks JUMBO er ypperlige å spise som de er, eller med ost, grønnsaker, i lunsjpausen, etter skolen eller på tur.

QUAKER OATS Snack-a-Jacks MINI og Snack-a-Jacks JUMBO fås i velassorterte butikker i hele landet.

Noen raske tips til hvordan du kan bruke Snack-a-Jacks:
w Jumbo Pineapple Surprise
Ta en eller to skiver røkt skinke og legg disse på en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE. Tilsett en generøs dose naturell kremost og fersk, hakket ananas. Garner med gressløk og server med et stort glass kalt vann, gjerne med sitron.

w Jumbo Mediterranean Style
Legg noen blader ruccola på en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE. Tilsett en generøs dose naturell kremost, og garner med tomatskiver, fersk basilikum og italiensk salatkrydder.

w Philadelphian Jumbo
Smør en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE med Naturell Philadelphia ost, og garner med reddiker i skiver og hakket gressløk.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen