Jumbo smak - Mini fett

Snack-a-Jacks, et sunt, magert og et potensielt uimotståelig mellommåltid for alle som elsker snacks, lanseres nå i Norge. Produktet har en luftig og sprø struktur, og er laget av en unik og patentert blanding av ris og mais.

Med mindre enn 10% fettinnhold er Snack-a-Jacks fra Quaker Oats en lett oppkvikker når blodsukkeret begynner å dale, og oppfyller både salt-og-sukkerhunger for bevisste mennesker i farten. Det gode og fleksible mellommåltidet fra QUAKER OATS "for easy snacking, anytime, anywhere" finnes i to størrelser og i tre spennende smaker;
• Snack-a-Jacks MINI i smakene: Crispy SAVOURY SALTED (30g poser), Crispy CHEESE (30g poser) og Crispy CARAMEL (35g poser) (pris: ca kr 11,00).
• Snack-a-Jacks JUMBO i smakene JUMBO CHEESE (140g) og JUMBO CARAMEL (186g) (pris: ca kr 22,00).

Snack-a-Jacks MINI - pakket i 30 grams poser - er en lett og god snack når man er i farten mellom jobb og trening, skal hygge seg med venner eller som sofahygge med favorittprogrammet på TV.

De sprø og lette Snack-a-Jacks JUMBO har mindre fett enn andre riskaker som allerede er på markedet. Snack-a-Jacks JUMBO er ypperlige å spise som de er, eller med ost, grønnsaker, i lunsjpausen, etter skolen eller på tur.

QUAKER OATS Snack-a-Jacks MINI og Snack-a-Jacks JUMBO fås i velassorterte butikker i hele landet.

Noen raske tips til hvordan du kan bruke Snack-a-Jacks:
w Jumbo Pineapple Surprise
Ta en eller to skiver røkt skinke og legg disse på en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE. Tilsett en generøs dose naturell kremost og fersk, hakket ananas. Garner med gressløk og server med et stort glass kalt vann, gjerne med sitron.

w Jumbo Mediterranean Style
Legg noen blader ruccola på en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE. Tilsett en generøs dose naturell kremost, og garner med tomatskiver, fersk basilikum og italiensk salatkrydder.

w Philadelphian Jumbo
Smør en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE med Naturell Philadelphia ost, og garner med reddiker i skiver og hakket gressløk.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen