Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek kamskjellene i smør ved medium varme i 1½ minutt på hver side. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft.
Skjær rødbeter i tynne skiver og del endestykkene i terninger.
Kok sammen eddik, sukker, hele hvitløkbåter og olivenolje. Kok rødbetskivene i vinagretten til de er møre.
Surr løk til snøfrisksausen og hell på hvitvin. La det koke ned. Ha i fløte og pisk inn osten i skjeer til sausen tykner. Smak til med salt og pepper.
Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinagretten. Legg på kamskjellene. Fordel snøfrisksausen rundt og pynt med strimlet sitronskall og kjørvel.
Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
