Sjokolade og pistasjnøtter har vært siste års dille gjennom Dubai-sjokoladen. Pistasjnøtter smaker fortreffelig også i andre sammenhenger, iskrem er velkjent, men også som tilleggsingrediens i ulike bakverk. Som disse kokosmakronene. Du blir garantert hekta.

Disse munnfullene er uimotståelige og det er en ingrediens som sørger for det
Les også
Kokosnøttopper med pistasjenøtter

Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 175°C.
- Smelt smøret og la det avkjøles.
- Bland sukker, sirup og egg i en bolle og tilsett kokosflak og smør.
- Hakk pistasjnøttene og bland dem i.
- La røren svelle i ca. 10 minutter.
- Bruk hendene eller to skjeer til å forme røren til 20 topper.
- Legg kokostoppene på et stekebrett kledd med bakepapir.
- Stekes midt i ovnen i 16-18 minutter.
Sendt inn av Dansukker.no
Drikke som passer til denne oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Start hvalsesongen med denne supre retten som også kan lages på grillen
Siden tataki innebærer veldig kort kontakt med varme, er det en utmerket måte å tilberede det møre hvalkjøttet på, i panne eller på grill.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Prøv deg på å lage klar tomatbuljong - det er knallgodt med dampet fisk og urter
Lager du din egen urteolje i tillegg, kan du klappe deg på skulderen, for de har du gjort en solid innsats for smaken. Og kanskje reddet godt modne tomater fra søpla?
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Miks en nesten-klassiker, for her er Collins uten Tom
Noen ting går aldri av mote - Collins er kanskje en av de mest forfriskende klassikerne som finnes. Og denne er den aller mest forfriskende du kan lage.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri
To stjerner i en sveip og det 10 uker etter åpning, er noe som er de færreste forunt, men så er da også Kristian Baumanns Koan en restaurant ulik alle andre.
Les hele sakenEvents
Start hvalsesongen med denne supre retten som også kan lages på grillen
Siden tataki innebærer veldig kort kontakt med varme, er det en utmerket måte å tilberede det møre hvalkjøttet på, i panne eller på grill.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Prøv deg på å lage klar tomatbuljong - det er knallgodt med dampet fisk og urter
Lager du din egen urteolje i tillegg, kan du klappe deg på skulderen, for de har du gjort en solid innsats for smaken. Og kanskje reddet godt modne tomater fra søpla?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris
Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen
Den heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Gi grillburgeren et litt annet selskap i burgerbrødet som du baker selv
Grillburgeren er manges favoritt på grillfesten. Med denne oppskriften får den et litt uvant følge.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Miks en nesten-klassiker, for her er Collins uten Tom
Noen ting går aldri av mote - Collins er kanskje en av de mest forfriskende klassikerne som finnes. Og denne er den aller mest forfriskende du kan lage.
Les hele saken