DAGENS RETT: Koteletter med fargerik rotmos
Dagens rett

Koteletter med fargerik rotmos

I en travel hverdag er koteletter deilige å ty til, og det er ingenting i veien for å servere dem på nye, spennende måter.

Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.

Det er derimot ingenting i veien for å krydre kotelettmiddagen litt med spennende tilbehør og smaker.

Her finner du flere gode oppskrifter på koteletter

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Koteletter med fargerik rotmos

Antall porsjoner

4

Ingredienser

0.5 ts
0.25 ts
1 pakke
dypfryst lapskausblanding
4 ss
0.5 ts

Fremgangsmåte

Kok lapskausblandingen mør i vann.

Hell av vannet, la det renne godt av og mos grønnsakene grovt sammen med smør og salt.

Krydre kotelettene og stek dem ca. 2 minutter på hver side til de har fått fin farge.

Trekk pannen av varmen og legg på et lokk og la kotelettene ettersteke et par minutter - på denne måten unngår du tørt kjøtt.

Flere oppskrifter på koteletter finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen