Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Krydret kyllingsalat
Etter en solfylt påske er hverdagen tilbake igjen, og med den følger også lettlaget mat. Påsken har kanskje medført mye snacks og kaloririk mat. Da er det helt greit med mager kost, slik som denne salaten.
Dryss salt og spisskummen på kyllingstrimlene og stek dem raskt i olje. Avkjøl strimlene. Forvell asparges og sukkererter i lett saltet vann. Anrett kyllingstrimlene på fat sammen med de andre ingrediensene. Bland ingrediensene til de to dressingene og server ved siden av salaten. Pynt gjerne med litt kryddergrønt. Server med godt brød.
Tips: Bruk gjerne fullkornspasta til denne retten.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Glem hvitvin til blåskjellene. Denne oppskriften har mørkt øl i både gryte og glass. Kanskje har du allerede testet juleølet, og har noen skvetter, ja, da får du brukt dem her.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.