Kunstnerne krever kreative kokker

Kunstnerne krever kreative kokker

Det nyåpnede Kunstnernes Hus vil la kjøkkenet gå på omgang.

Kunstnernes storstue i Oslo skal tilbakeføres til gammel storhet. Allerede 13. april åpnet dørene for de første kulturarrangementene, men uten mat og drikke duger kunstneren ikke. Et nytt kunstnerøl fra Dronebrygg er allerede på plass i baren, og når det gjelder restauranten, har Kunstnernes Hus funnet en kreativ vri.

Kjøkkenet skal nemlig gå på omgang mellom flere gjestekokker. Hver kokk får regjere bak grytene i fire til seks måneder, men ikke før de har vist seg tilliten verdig. Og det skal skje gjennom en konkurranse, skriver osloby.no.

Tid og sted er ikke klart ennå, men blant konkurransekriteriene gir driverne av Kunstnernes hus stikkord som «ærlig kvalitetsmat til rimelige priser», «humor» og at kravet settes noe høyere enn ved fiskeboller i hvit saus.

LES OGSÅ: Holder sommeråpent på Sukkerbiten

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinmesse 9. mars i Oslo

Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen