Dagens rett

Kylling carbonara

En ny vri på en klassisk italiensk pastarett er dagens anbefaling. TIl den smakfulle retten er det italiensk vin vi kan friste med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling carbonara

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Stek kyllingkjøttdeigen i to omganger, slik at den blir stekt ikke kokt. La den gjerne være i litt store biter, slik at den forblir saftig. Krydre med salt og pepper.

Stek aspargesen i stekepanne 3-4 minutter. Tilsett cherrytomater og hvitløk og smak til med sukker, salt og pepper. Sukker gir sødme til tomatene. Ha den stekte kjøttdeigen tilbake i pannen og bland sammen.

Sil av vannet på pastaen. Pisk sammen eggeplommer og matfløte og hell blandingen over den varme pastaen. Rør godt om. Anrett alt på tallerkener, riv over parmesan og pynt med basilikum.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen