Kanskje er det deg som konkurrerer på Universitetsplassen 9. juni under den store matfestivalen
Matstreif
.
Send inn din beste oppskrift som inneholder både
kylling og fløte
og bli med og kjemp om heder og flotte premier.
Les mer om konkurransen nedenfor dagens herlige oppskrift.
Kutt kylling i litt store biter, stek hurtig og legg over i en skål.
Grønnsaker kuttes opp i litt store biter.
Ha litt olje i en stor panne med høye kanter. Begynn med å steke løken i et par minutter på høy varme, ha deretter i resten av grønnsakene.
Stek dette hurtig i noen få minutter og krydre med salt, pepper og en liten klype sukker.
Tilsett den ferdig stekte kyllingen og hell over fløten. Kok opp og la den småkoke en liten stund.
Ha i cognacen mot slutten av koketiden. Legges opp sammen med villris og dryss over finkuttet spekeskinke og basilikum.
Tips:
Jeg benytter gjerne Bache Gabrielsen XO i denne retten
Sendt inn av
Elin Bjerkeseth, MoldeOppskriften er sendt inn som et bidrag til NM for amatørkokk 2007
Foto: Mills
NM for amatørkokk 2007
I år stilles det kun to betingelser til råvarer som skal være med i oppskriften, nemlig
kylling og fløte
. Det er råvarer du får kjøpt i alle dagligvarebutikker og som du kan lage utrolig mange spennende retter med.
Slik gjør du
• Skriv ned oppskriften.
• Skriv inn oppskriften i påmeldingsskjemaet som du
finner her
(klikk). Pass på at alle feltene er fylt ut.
• Gi et drikkeforslag som du tror passer til retten. Det er imidlertid ingen betingelse for å delta.
Påmelding senest fredag 1. juni 2007
Meld deg på / send inn din oppskrift her:
Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
(Denne informasjonen finner du også i venstremenyen)
|
|
|
|