Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste

Matkurs i Trondheim 

(Pekic)

Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste

En god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.

 

På E.C Dahls Pub og Kjøkkens flotte kurslokaler blir det disket opp til sausekurs. Her viser kjøkkensjef Andreas Strømsland hvordan du selv kan bli en mester på kjøkkenet når det kommer til saus, og du får selv delta aktivt på kurset. På menyen er det klassiske og velprøvde sauser og smaker. Men Andreas har også noen overraskelser å by på. 

Bearnaisesausen lager du selv etter dette

Her får du først prøvd deg på flere ulike type sauser som hollandaise, bearnaise, choronsaus, flere typer beurre blanc og kraft laget på kjøtt og fisk.  Etter endt kurs får du  servert en tre-retters meny hvor vi bruker et utvalg av de ulike sausene som ble lagd under kurset.

Kurset vil foregå hos E C Dahls Pub og Kjøkken som er Apéritifs samarbeidspartner i Trondheim. Kursholder vil bli kjøkkensjef Andreas Strømsland som er født og oppvokst i Nord-Amerika og har bred erfaring fra både inn- og utland. Han har fordypet seg i smokerfaget, lever for ekte håndverk og jobber også mye med tørrmodning av kjøtt. 

  Foto: MKucova

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte sauser og imponere alle i omgangskretsen. Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Kommende kurs

Til toppen