Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Og det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Og det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenEnten du går for kullgrill, gassgrill, engangsgrill eller grillpanne er disse sprøstekte kyllingspiddene i fyldig peanøttsaus en sikker vinner.
Les hele sakenDet er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenOm det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.
Les hele sakenSaftige ruller av fisk med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus er som skapt for å rede grunnen for de kraftige måltidene som kommer i dagene framover.
Les hele sakenStekt kveite med kantarellstuing og blåbærsaus blir helgas absolutte høydepunkt. Her er oppskriften.
Les hele sakenBarn i alle aldre liker fiskeboller. Og fiskeboller med karrisaus har det lille ekstra. Her er den superenkle oppskriften.
Les hele sakenAuberginer er en veldig god kjøtterstatning. De bør vi bruke mer av.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenDu kan bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet! Bølgen & Moi's dyktige kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.
Les hele sakenTomatsaus kan lages på mange måter. Denne oppskriften er ekstra god og passer perfekt til på kylling.
Les hele sakenEr du en av dem som synes himmelen er nærmest med et godt stykke grillet biff på tallerkenen? Eller vil lære å steke kylling på ølboks og utbene en hel lammebog, samt grille den? Da er dette kurset for deg.
Les hele sakenEn god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.
Les hele sakenOm du ikke har øl av typen porter, fungerer juleøl veldig godt til torsken, både i sausen og i glasset.
Les hele sakenOm du tror du ikke kan lage rødvinssaus, tro om igjen. Denne oppskriften er veldig lett å lykkes med.
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenRaffinert, men du verden så enkel denne oppskriften på pasta med kremet saus er. Vi har brukt kantareller, men det meste passer.
Les hele sakenOk, grillpølser er enda raskere. Men med en cheeseburger med hjemmelaget barbecuesaus er du garantert større suksess.
Les hele sakenNå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Mesterkokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen i Oslo lærer deg hvordan.
Les hele sakenDet er bare en dyktig kokk som Kari Innerå som klarer å se skjønnheten i hverdagslige råvarer. Prøv oppskriften hennes og få mersmak.
Les hele sakenLyst saftig kjøtt, perfekt kokte grønnsaker toppet med en soppsaus laget fra bunnen. Dette festmåltidet er mer lettlaget enn du tror.
Les hele sakenHvit sjokolademousse med solbærsaus er rett og slett en perfekt kombinasjon.
Les hele sakenScampi og fisk som har fått smak av Pernod må bare bli godt. Her er oppskriften.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenDet er sausen som setter spissen på måltidet. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenKraft basert på kjøtt, fisk, fugl eller grønnsaker kan du lett koke selv. Her får du de gode tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele saken28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.
Les hele sakenVi snakker om Vallée de la Marne som er det mest dominerende underområdet i Champagne, men samtidig det mest anonyme. Det var før.
Les hele saken2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenNå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.
Les hele sakenDen «julete» etiketten er tilfeldig, for den har sett slik ut i siden 2008, og innholdet er av en helt annen klasse enn juleviner.
Les hele saken