Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Og det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Og det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenEnten du går for kullgrill, gassgrill, engangsgrill eller grillpanne er disse sprøstekte kyllingspiddene i fyldig peanøttsaus en sikker vinner.
Les hele sakenOm det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.
Les hele sakenSaftige ruller av fisk med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus er som skapt for å rede grunnen for de kraftige måltidene som kommer i dagene framover.
Les hele sakenStekt kveite med kantarellstuing og blåbærsaus blir helgas absolutte høydepunkt. Her er oppskriften.
Les hele sakenBarn i alle aldre liker fiskeboller. Og fiskeboller med karrisaus har det lille ekstra. Her er den superenkle oppskriften.
Les hele sakenAuberginer er en veldig god kjøtterstatning. De bør vi bruke mer av.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenDu kan bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet! Bølgen & Moi's dyktige kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.
Les hele sakenTomatsaus kan lages på mange måter. Denne oppskriften er ekstra god og passer perfekt til på kylling.
Les hele sakenEr du en av dem som synes himmelen er nærmest med et godt stykke grillet biff på tallerkenen? Eller vil lære å steke kylling på ølboks og utbene en hel lammebog, samt grille den? Da er dette kurset for deg.
Les hele sakenEn god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.
Les hele sakenOm du ikke har øl av typen porter, fungerer juleøl veldig godt til torsken, både i sausen og i glasset.
Les hele sakenOm du tror du ikke kan lage rødvinssaus, tro om igjen. Denne oppskriften er veldig lett å lykkes med.
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenRaffinert, men du verden så enkel denne oppskriften på pasta med kremet saus er. Vi har brukt kantareller, men det meste passer.
Les hele sakenOk, grillpølser er enda raskere. Men med en cheeseburger med hjemmelaget barbecuesaus er du garantert større suksess.
Les hele sakenNå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Mesterkokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen i Oslo lærer deg hvordan.
Les hele sakenDet er bare en dyktig kokk som Kari Innerå som klarer å se skjønnheten i hverdagslige råvarer. Prøv oppskriften hennes og få mersmak.
Les hele sakenLyst saftig kjøtt, perfekt kokte grønnsaker toppet med en soppsaus laget fra bunnen. Dette festmåltidet er mer lettlaget enn du tror.
Les hele sakenHvit sjokolademousse med solbærsaus er rett og slett en perfekt kombinasjon.
Les hele sakenScampi og fisk som har fått smak av Pernod må bare bli godt. Her er oppskriften.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenDet er sausen som setter spissen på måltidet. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenKraft basert på kjøtt, fisk, fugl eller grønnsaker kan du lett koke selv. Her får du de gode tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenBli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenBlant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenBlant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEt brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenEtter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele saken