Matkurs og vinkurs

Ølkurs 25. september i Oslo

Lær om håndverksøl med en av Norges beste bryggere

Lær om håndverksøl med en av Norges beste bryggere

Bli med når Evan Lewis, gründer og brygger i Ægir, viser frem øl i verdensklasse fra fagre Flåm.
18 Januar 2017 - 07:00
Ægir Bryggeripub i Flåm.

Ægir Bryggeri og Bryggeripub ble etablert i 2007 av Evan Lewis og hans kone Aud Melås. Det tok ikke lang tid før folk fikk øynene opp for bryggeriet og dets kvaliteter. I dag selges håndverksøl fra Flåm i hele Norge samt i Sverige, England og USA. Ølet har høstet både gull, sølv -og bronsemedaljer i "VM", så her snakker vi øl i virkelig verdensklasse.

Smak hele 12 utvalgte øl 

Evan Lewis vil fortelle oss om Ægir og lære oss om de forskjellige øltypene han brygger. Gjennom tolv fantastiske øl får du selv smake, se og lukte hvordan de forskjellige ingrediensene brukes for å gi forskjellige smaker og uttrykk i ølet. 

Evan Lewis. Foto: thor brodreskift

Håndverksøl er kommet for å bli. Vi drikker det til mat, når vi ser fotball, for å feire eller rett og slett bare for å kose oss. Overalt dukker det opp nye små håndverksbryggerier og i hyllene på vinmonopolet og i spesialbutikkene er det til stadighet noe nytt og spennende å finne. Øl er vitenskap og mange hundre års historie og tradisjon kombinert med nye generasjoner av bryggeres smittende entusiasme. Evan Lewis er en av dem. Du vil nyte å høre og selvfølgelig smake det han brygger.

 

Les mer om Ægir her

 

 

Gå ikke glipp av denne enestående smakingen - ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på det som garantert blir en av høstens beste øl-smakinger.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet
Ukens drink

Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet

For har du en flaske av den irrgrønne syrlige eplelikøren, gjør den en hederlig jobb sammen med amerikansk whiskey og litt lime.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Reinsdyrfilet er noe av det lekreste du kan servere
Dagens rett

Reinsdyrfilet er noe av det lekreste du kan servere

Det møreste kjøttet av alle er reinsdyrfileten. Den fortjener det beste følget, og det er faktisk veldig lett å lage.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du fortsatt bær i fryseren, da skal du lage denne deilig franske pannekaken
Ukens kake

Har du fortsatt bær i fryseren, da skal du lage denne deilig franske pannekaken

Den er myk og saftig takket være bærene. Den kan spises som den er eller serveres med pisket krem, rømme eller iskrem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Neste gang du har lyst på pizza, skal du velge manakish
Dagens rett

Neste gang du har lyst på pizza, skal du velge manakish

Dette libanesiske flatbrødet med topping av za'atar- eller akkawi-ost er det selvsagte midtpunkt i en libanesisk meze - småretter som start på et større måltid eller et måltid i seg selv. Som med pizza.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet
Ukens drink

Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet

For har du en flaske av den irrgrønne syrlige eplelikøren, gjør den en hederlig jobb sammen med amerikansk whiskey og litt lime.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Reinsdyrfilet er noe av det lekreste du kan servere
Dagens rett

Reinsdyrfilet er noe av det lekreste du kan servere

Det møreste kjøttet av alle er reinsdyrfileten. Den fortjener det beste følget, og det er faktisk veldig lett å lage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En klassisk rett med flyndrefilet i ruller smaker alltid godt
Dagens rett

En klassisk rett med flyndrefilet i ruller smaker alltid godt

Det er kanskje sjelden du plukker med deg flyndre fra fiskedisken. Det er det altså all grunn til å gjøre noe med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag kommer søndagsmiddagen fra en gryte
Dagens rett
Biffgryte med grønnsaker

I dag kommer søndagsmiddagen fra en gryte

En lettlaget kjøttgryte som denne er perfekt søndagsmiddag når du har mest lyst til å tilbringe dagen utendørs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak uforglemmelig mat og viner fra California i Oslos eldste trevilla
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 30.mai i Oslo

Smak uforglemmelig mat og viner fra California i Oslos eldste trevilla

Vi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du fortsatt bær i fryseren, da skal du lage denne deilig franske pannekaken
Ukens kake

Har du fortsatt bær i fryseren, da skal du lage denne deilig franske pannekaken

Den er myk og saftig takket være bærene. Den kan spises som den er eller serveres med pisket krem, rømme eller iskrem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her