Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Laksefrikassé med cheddarsaus og grønnpepper
Ingredienser
400
g
200
g
200
g
1
stk
Cheddarsaus med grønnpepper
2
dl
1
dl
1
ss
TINE Crème Fraîche
100
g
1
ss
litt
Fremgangsmåte
Laks, sopp og squash stekes raskt i meget varm panne. Vend så inn spinat og smak til med salt og pepper.
Cheddarsause med grønnpepper:
Melk og fløte kokes opp sammen med crème fraîche. Vend så inn cheddaren og smakes til med salt og pepper. Kjøres luftig med stavmikser like før servering.
Sendt inn av TINE / Flavoursv/ Tom-Victor Gausdalog Erling Stenersen Sundal
Foto: Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.