Lederskifte i Deli de Luca

Lederskifte i Deli de Luca

Deli-gründer Thor Johansen gir seg etter ti år i kjeden.

– Det har vært ti spennende år, men nå er tiden inne for å la nye krefter slippe til, sier Thor Johansen, som var med på å starte Deli de Luca for ti år siden. Nå søker han nye utfordringer, skriver selskapet i en pressemelding.

Tormod Lier overtar ansvaret for kjeden, i kombinasjon med sitt nåværende ansvar som kjedeleder for Fresh. Lier tar over det øverste administrative ansvaret i Deli de Luca 1. juni. Han har lang erfaring fra ledelse innenfor drift og marked i Narvesen og Vinmonopolet, før han kom til Norgesgruppen i 2005.

– Vi har klare ambisjoner om å beholde og styrke Deli de Lucas posisjon og jeg gleder meg til å få delta i denne utviklingen, sier Lier.

LES OGSÅ: Nytt liv i «Den hvite elefant»

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen